kert shop tavaszi hagyások akció
Ajánló

Indul a bazár! Megnyitjuk a Kert Shopot!

Izgalommal vegyes örömmel közlöm veletek az új hírt, hogy végre megnyitjuk a Kert.TV webshopját, ahol mostantól mindig egy-egy izgalmas ajánlattal fogunk titeket várni!

Minden hónapban lesz egy-két olyan termék, ami éppen aktuális, de hosszú távon azt tervezzük, hogy kedvenc partnereink bizonyos szezonális termékeit is elérhetővé tesszük számotokra igen kedvező áron. Fontos kihangsúlyoznom, hogy ugyanúgy, mint eddig, csak olyan cégekkel fogunk együttműködni, akiknek a termékeit ismerjük, szeretjük és tudjuk, hogy tényleg jó. 

A Kiepenkerl magjait és hagymáit már néhány használom és nagyon jó tapasztalataim van velük. Nagyon szép virágok keltek ki a hagymáiból, mint ahogy azt a lenti videóból is láthatjátok. 

Ezúttal is egy garantáltan szép tavaszi hagymás csomagot állítottunk össze, amik ültetésének most van itt az ideje és melyekről részletes leírást szintén a videóban találsz. Ezt az összeállítást most egy csomagban, 20% kedvezménnyel kaphatjátok meg, ha nálunk, a Kert.TV webshopjában rendelitek meg. Ne tétlenkedjetek tehát, nézzétek meg a videót, rendeljétek meg a csomagot itt: shop.kert.tv és ültessetek gyönyörű tavaszi hagymásokat, most van itt a tökéletes időpont erre!

 

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

 

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

facebook.com/otthonakertbentv