Ajánló

Függőágyat a kertbe! De milyet? – kis függőágy-körkép a kert szerelmeseinek

Ahol az ágyam, ott az otthonom– tartja egy mexikói közmondás. Így tehát akkor vagyunk igazán otthon a kertben, ha a kertészkedés utáni jól megérdemelt pihenésünket egy függőágyunkban tölthetjük el.

 Egy csodásan színes függőágy a kertünk dísze is lehet. Pihenni, ringatózni a kellemes langy szellőben, miközben átszűrődik a fák levelei között a nyári napfény… Feküdni egy függőágyban, és egyszerűen csak élvezni saját létezésünk örömét: ez maga a teljes kikapcsolódás, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Milyen függőágyat válasszunk?

• Akik a teljes kényelmet szeretnék megtapasztalni, azoknak a kézzel szőtt, mexikói, hálós anyagú darabokat ajánljuk. Ezek tökéletesen követik a test vonalát, így amikor elnyúlva pihenünk benne, szinte olyan érzésünk támad, mintha lebegnénk. További előnye, hogy amikor kánikulában használjuk, ringatózás közben kifejezetten kellemesen átjárja a levegő.

mexikoi_halos_fuggagy

• Azoknak, akik állandóan a kertben szeretnék tartani függőágyukat, az időjárásálló függőágyakat javasoljuk. Ezek speciális anyaguk révén UV-állók és extra gyorsan száradnak, így az sem gond, ha a nyári zápor a kertben éri őket.

idojarasallo_csaladi_fuggoagy_allvannyal01

• Azok pedig, akik teljesen beleszeretnek a függőágyukba, és szívesen vinnék bárhová magukkal, megtehetik: a túrafüggőágyak előnye, hogy könnyűek és kis helyen is elférnek, bárhová elkísérhetik túrázó tulajdonosukat.

turafuggoagy01

• Akkor sem kell lemondanunk a fenti örömökről, ha a kertünkben (még) nincs olyan fa, amelyikre fel lehetne akasztani függőágyunkat. Ebben az esetben csupán egy állványra van szükség, amire könnyen felfüggeszthetjük kertünk ékét.

függőágy

• Léteznek egy- vagy több személyes függőágyak is. Szerelmeseknek, friss házasoknak szép ajándék lehet egy függőágy, amiben össze lehet bújni kényelmesen ketten is.

brazil_fuggoagy_allvannya02

Kiknek ajánljuk?
0-tól 99 éves korig azoknak….

– akik szeretik a természetet
– akik szeretik élvezni az életet
– akik szívesen vonulnak el egy könyvvel és egy pohár borral a kertbe
– szerelmeseknek, akik szívesen bújnak el kettesben a világ elől

Kiknek nem ajánljuk?

– akik nem szeretik a fentiek egyikét sem csinálni 🙂

Hol kapható?

Budapesten a Függőágyboltban: 1117 Fehérvári út 31.

Itt szakszerű tanácsadás mellett, felszereléssel, kiváló minőségű, eredeti kézzel szőtt dél-amerikai függőágyakat kaphatsz. Ki is próbálhatod, hogy melyik függőágy vagy függőfotel a legkényelmesebb Neked.

Vagy látogass el a webáruházba: www.függőágy.hu