globee design gömb kaspó
Balkonkert

Globee, a sokoldalú design gömb kaspó, a növénysarok fenegyereke

Nagyon feldobódtam, mikor felfedeztem a Globee-t, ezt a modern, design gömb kaspót, mivel mindenképp szerettem volna tovább bővíteni a növénysarkokat úgy a teraszon, mind a lakásban, de vártam, hogy találjak valami izgalmas kiegészítőt.

A Globee gömb kaspó első látásra szerelem volt: ezt a 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, prémium design kaspót használhatjuk lógatva, falon vagy asztalon állítva és még rengeteg féleképpen kombinálva. A lenti videóban pontosan bemutatom a varációk sokaságát.

A beszerzése után rögtön meg is kerestem neki a legméltóbb helyet: a teraszomon zajló szokásos tavasz végi dzsungelesítési projekt megkoronázása egy szuper látványos növénysarok lett, tele aggasztva Globee-val és a régi, kimustrált Singer varrógéppel. Idén nyáron már hat ökörrel sem lehet onnan elvontatni engem:-)

De már alig várom az őszt is, amikor majd a szobanövények ismét visszaköltöznek a nappaliba, a zöld, függőkertes növénysarokba, mert természetesen ezt is szándékomban áll feltuningolni néhány gömb kaspóval. Ez egy igazi modern, nagyon buja urban jungle enteriőr, megspékelve a tavalyi év nagy projektjével, a vízalatti kertemmel.

Jöjjön tehát a Globee, a Kert Shop új, sokoldalú prémium kaspója, bemutatom, hányféleképpen és hogyan használhatod a növénydzsungeledben!

Keresd a Kert Shopban!

globee design gömb kaspó