kerti függőágy
Ajánló

Függőágyat a kertbe! De milyet? – Kis függőágy-körkép kerthez, kiránduláshoz

Ahol az ágyam, ott az otthonom– tartja egy mexikói közmondás. Így tehát akkor vagyunk igazán otthon a kertben, ha a kertészkedés utáni jól megérdemelt pihenésünket egy függőágyunkban tölthetjük el.

 Egy csodásan színes függőágy a kertünk dísze is lehet. Pihenni, ringatózni a kellemes langy szellőben, miközben átszűrődik a fák levelei között a nyári napfény… Feküdni egy függőágyban, és egyszerűen csak élvezni saját létezésünk örömét: ez maga a teljes kikapcsolódás, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Milyen kerti függőágyat válasszunk?

• Akik a teljes kényelmet szeretnék megtapasztalni, azoknak a kézzel szőtt, mexikói, hálós anyagú darabokat ajánljuk. Ezek tökéletesen követik a test vonalát, így amikor elnyúlva pihenünk benne, szinte olyan érzésünk támad, mintha lebegnénk. További előnye, hogy amikor kánikulában használjuk, ringatózás közben kifejezetten kellemesen átjárja a levegő.

mexikoi_halos_fuggagy

• Azoknak, akik állandóan a kertben szeretnék tartani függőágyukat, az időjárásálló függőágyakat javasoljuk. Ezek speciális anyaguk révén UV-állók és extra gyorsan száradnak, így az sem gond, ha a nyári zápor a kertben éri őket.

idojarasallo_csaladi_fuggoagy_allvannyal01

• Azok pedig, akik teljesen beleszeretnek a függőágyukba, és szívesen vinnék bárhová magukkal, megtehetik: a túrafüggőágyak előnye, hogy könnyűek és kis helyen is elférnek, bárhová elkísérhetik túrázó tulajdonosukat.

túrafüggőágy

• Akkor sem kell lemondanunk a fenti örömökről, ha a kertünkben (még) nincs olyan fa, amelyikre fel lehetne akasztani függőágyunkat. Ebben az esetben csupán egy állványra van szükség, amire könnyen felfüggeszthetjük kertünk ékét. Egy ilyen állványt amúgy egyáltalán nem olyan bonyolult készíteni, én csináltam egyet házilag és nagyon elégedett vagyok vele: Kerti függőágy házilag

álványos kerti függőágy

• Léteznek egy- vagy több személyes függőágyak is. Szerelmeseknek, friss házasoknak szép ajándék lehet egy függőágy, amiben össze lehet bújni kényelmesen ketten is.

kerti brazil függőágy állvánnyal

Kiknek ajánljuk?
0-tól 99 éves korig azoknak….

– akik szeretik a természetet
– akik szeretik élvezni az életet
– akik szívesen vonulnak el egy könyvvel és egy pohár borral a kertbe
– szerelmeseknek, akik szívesen bújnak el kettesben a világ elől

Kiknek nem ajánljuk?

– akik nem szeretik a fentiek egyikét sem csinálni 🙂

Hol kapható?

Budapesten a Függőágyboltban: 1117 Fehérvári út 31.

Itt szakszerű tanácsadás mellett, felszereléssel, kiváló minőségű, eredeti kézzel szőtt dél-amerikai függőágyakat kaphatsz. Ki is próbálhatod, hogy melyik függőágy vagy függőfotel a legkényelmesebb Neked.

Vagy látogass el a webáruházba: www.függőágy.hu