vízalatti kert
Érdekességek

Vízalatti kert a nappaliban

Nem könnyű elképzelni egy olyan dolgot, ami ötvözi két szenvedélyemet, a kertészetet és a búvárkodást, de van ilyen! Úgy hívják, hogy aquascaping vagyis vízalatti kertészkedés.

Ezek olyan akváriumok, amiket elsősorban nem azért készítenek, hogy halakat tartsanak bennük, hanem hogy egy olyan mini-ökoszisztémát hozzanak létre, amiben ugyanolyan fontosak a növények, a kövek, a fák és a halak. Természetesen az irányzat Japánból származik, de a műfaj egyik legjobb és legismertebb csapata pont Magyarországon tevékenykedik!

Ők a GreenAqua, akik elképesztő, mesés vízi csodákat építenek, és sikerült őket rábeszélnem, hogy nálunk, a nappaliban, a lebegő-polcos növénysarokba is építsünk egy ilyet!!! Nem kellett csalódnom, gyönyörű lett, fantasztikus, amit mindenképp szeretnék megmutatni Nektek! És ha tetszett, kövessétek be a GreenAqua-t, mert csodás dolgokat építenek és mindent tudnak, amit erről a műfajról tudni lehet.

Van saját youtube csatornájuk: https://www.youtube.com/@GreenAquaShop és weboldaluk is: greenaqua.hu

Jó szórakozást!

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

facebook.com/otthonakertbentv