sziklakerti csobogó
Inspiráció

Kertem régi-új ékköve: a sziklakerti csobogó!

Még 2006-ban, a Zöldfül című műsorban kezdtük el a csobogót Tauner Tibivel, de kisebb-nagyobb konstrukciós hibák miatt a csobogó magára maradt és szép lassan benőtte a kert.

Most, 17 évvel később (!), belevágok a teljes felújításába; új fóliát teszünk alá, hogy ne szökjön el a víz, újrarendezzük a köveket, hogy lássuk is, ahogy a víz csobog és rengeteg új növényt telepítünk köré. Sejtettem, hogy nem lesz könnyű feladat, de azért arra nem voltam felkészülve, hogy ilyen piszok nagy meló lesz!

Szerencsére most is akadt segitségem; Szomoru Miklós és Csík Dávid barátaim is kivették a részüket a munkából, ám még így is elment rá közel négy nap. De maximálisan megérte! A csobogó építéséről TV-műsor is készült a Green Team című műsorban. Sőt, nem is egy, hanem két részt is ennek, illetve a kerti tavak, csobogók témájának szántunk. Miklóssal rengeteget beszélünk a felhasznált növényekről, vizinövényekről, a sziklák elrendezéséről, a víz karbantartásáról.

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

facebook.com/otthonakertbentv