oasyst magaságyás
Június

Magaságyás házhoz szállítva?

Nincs mit szépíteni rajta, megcsúsztam az idei kerti tennivalókkal, így nem maradt időm a tervezett új (hatodik!) magaságyásom megépítésére. Márpedig új magaságyásra mindig szükség van! 🙂 Főképp nekem, akinek a kertjében olyan rossz a talaj.

Mit tehet ilyenkor a kétségbeesett kertész?! Hát rendel magának egy komplett ágyást töltőanyaggal, földdel, mindennel együtt! Én is így tettem és rendeltem egy házhozszállítós Oasyst magaságyást. Egy 260 kg-os raklapon elfér a jó minőségű, szürkemarha trágyával feltúrbózott föld és maga a magaságyás is. Megépítése és feltöltése egyszerű és viszonylag gyors, aztán jöhet a beültetés! Rögtön be is költöztettem az idei paradicsom palántáim egy részét.

Az Oasyst házhozszállítós magaságyáságyása mindenképp jó választás azoknak, akiknek nincs idejük vagy kedvük bíbelődni az egyes hozzávalók beszerzésével és külön hazaszállításával. Egy kompakt csomag, melyből pár óra leforgása alatt egy mutatós, tartós, kész veteményes lesz. A részletekért katt a videóra!

A videóban használt termékeket itt vásárolhatod meg:

Borb Oasyst magaságyás + töltőanyag (133x80x60cm): https://shop.kert.tv/borb-oasyst-maga…

Viano szerves paradicsomtáp: https://shop.kert.tv/viano_szervestap...

MikoMax mikorrhiza gomba terméshozam javító: https://shop.kert.tv/mikomax-mikorrhi…

Nortene Jutesol lebomló talajtakaró: https://shop.kert.tv/nortene-talajtak…

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

Nézd meg a facebook oldalunk, mert egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

www.facebook.com/otthonakertbentv