nagy kertátalakítás
Érdekességek

Mesés árnyékos kert született a Nagy Kertátalakításban

Még tavaly hirdettük meg a Semmelrock támogatásával a NAGY kiskert átalakítást. Több mint 2000 jelentkező közül választottuk ki a nyertes családot, akinek a kertjét 3 millió forint értékben alakítottuk át.

A Semmelrock adta a kerti térkő elemeket, az Erdős Kertészet pedig a növényeket. Természetesen, mint a legtöbb kertátalakítás esetében, itt is sok váratlan akadályba ütköztünk, így a növények beültetésére csak most került sor. De szerintem megérte várni rájuk.

A beültetett növények listája:

Hosta – árnyékliliom ● Hemerocallis – sásliliom ● Heuchera – tűzeső ● Ligularia – kínai hamuvirág ● Astilbe – tollbuga ● Dryopteris – páfrány ● Brunnera – kaukázusi nefelejcs ● Aroncus – erdei tündérfürt ● Carex morrowi – japán sás ● Lamium – foltos árvacsalán ● Ayuga – indás ínfű ● Geranium – gólyaorr

Nap-félárnyék: ● Delphinium – sarkantyúfű ● Campanula glomerata – Csomós harangvirág ● Salvia nemorosa- ligeti zsálya ● Agastache – izsópfű

Ha kívácsiak vagytok a kert beültetésére, tartsatok velünk!

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

facebook.com/otthonakertbentv