növénygondozás pelenkával
Február

Pelenkával a kiszáradt növények ellen – videó

Márk videójában egy olyan praktikát mutat be egy egyszerű eldobható pelenkával, mely forradalmasítja a növényápolást!

Fogadjunk, hogy álmodban sem gondoltad volna, hogy a kertészet és a pelenkák között van összefüggés. Pedig van, ugyanis a pelenkák belsejében speciális, szerves alapú kristályok vannak, amik rendkívül sok nedvesség felszívására képesek. Nem kell aggódni, mivel a pelenkában található anyag egyáltalán nem toxikus, nem csak a babákkal, de a növényekkel is jól megfér.

A belőlük készített speciális zselét pedig megfelelő dózisban a virágföldhöz adagolva megsokszorozhatod a virágföld nedvszívó képességét, de vágott virágok frissen tartásához is fantasztikus szuper-tápot készíthetünk belőle, virágföld nélkül:  Házi készítésű szuper-táp vágott virágokhoz. A zselének a háztartásban is hasznát is vehetjük: ha a vízzel telített zsélt egy jól lezárható nejlonzacskóba töltjük, már kész is van a hűtőpárna.

Ha szeretnéd kipróbálni, milyen jó minőségű, nagy nedvszívó képességű virágföld készülhet egy egyszerű eldobható pelenkával, katt a videóra! 

 

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

 

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

 

facebook.com/otthonakertbentv