friss fűszernövények
Június

5 tipp a szép és finom fűszernövényekért

A fűszernövények a kertészkedés belépő növényei, amiket szinte bárhol, bárki tud termeszteni, annyira igénytelenek és nincs is jobb annál, mint amikor az ételeinket a saját friss fűszereinkkel ízesítjük, főleg egy jó kis nyári kerti grillezés esetében! De azért néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy valóban finom és bőséges termésünk legyen.

A következő videómban 5 egyszerű tippel próbálom megkönnyíteni az otthoni termesztést. Elsőként a fűszernövények beszerzéséről lesz szó, aztán egy szintén nagyon fontos dologról, a tájolásról! Vannak fűszernövények, melyeknek bizony sok tápanyag utánpótlásra van szükségük a növekedéshez, az ő tápozásukra is külön kitérek és beszélek a szüretelés gyakoriságáról is, amivel szintén érdemes tisztában lenni és végezetül a nélkülözhetetlen ültetési tippekkel fejezem be a videómat. Mert persze egyáltalán nem mindegy, hogy a kert, balkon melyik részébe helyezzük el a fűszerkertet. Erről már itt is írtunk bővebben: A 8 legjobb árnyéktűrő fűszernövény.

Most már csak egy dolog hiányzik ahhoz, hogy friss, illatos  fűszernövények árasszál el a kertedet, az, hogy megnézd a videót! 🙂

Minőségi fűszernövény vetőmagokért irány a Kert Shop

Ha tetszett a videó, ne felejts el feliratkozni a Kert TV youtube csatornájára, hogy mindig azonnal értesülj a legfrissebb videókról!

 

A facebook oldalunk pedig egészen nagyszerű! Gyere és légy a közösségünk tagja:

 

facebook.com/otthonakertbentv