Ajánló

Karácsonyi ajándékötletek a Kert Shopból

Nyakunkon a karácsony és nem tudod, mit ajándékozz kertészkedő rokonaidnak, barátaidnak? Adunk pár egyszerű de nagyszerű ajándék tippet, amiket nálunk, a Kert Shopban könnyedén be tudsz szerezni és egész biztosan örülni fognak neki növényszerető szeretteid.


1 – Őry Barna 3 órás kert

című kertészeti könyve egy olyan könyv, amit akár a kezdő, akár a haladó kertbarátok szívesen forgatnak. Sok inspirációt nyújt majd a téli kerttervezés időszakában és jó sok tudással vértezi fel őket a tavaszi kerti szezon kezdetére.

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki szívesen kipróbálná magát a zöldségtermesztésben, önellátásban és még nincs meg hozzá a tudása, önbizalma.

Őry Barnabás nyolc év biogazdálkodói tapasztalatát osztja meg kertészekkel és kertészkedni vágyókkal. És hogy miért 3 órás? Mert Barnabás egyszerű és könnyen alkalmazható alapelveit követve heti 3 óra kertészkedéssel Te is sikeres zöldségkertésszé válhatsz.

2 – póló+sapka

Szeretsz kertészkedni és erre büszke is vagy?

A kert TV hűséges követője vagy és ezt büszkén vállalod, de nem mellesleg szeretsz baromi menő lenni még a kertben is? Akkor a Kert TV minőségi és designos kertészpólóit és trendi sapkáját Neked találták ki!

Vedd meg magadnak vagy tegyél egyet a fa alá annak a bizonyos kert-imádónak!

3 – Vetőmagok

Már csak egy-két hónap és kezdődik a magvetés ideje. Ezt viszont nem jelenti azt, hogy ne lehetne már most beszerezni őket. Nézz körül Kiepenkerl minőségi vető- és virágmagjaink között és tervezd meg már most a jövő évi veteményesed!

vetőmag bannner

4 – Beltéri kertészkedés

Bár a kertbe most már csak ritkán mereszkedünk, szobanövényeink továbbra is igénylik a törődést. Sőt, most igénylik csak igazán! Hiszen a kevés fény, a fűtött, száraz lakás nagyon megterhelő a számukra, és a legyengült növények sokkal könnyebben lebetegszenek. Nem véletlen, hogy ilyenkor tetvesednek be a leggyakrabban a növények, mivel a tetvek és atkák kifejezetten a száraz levegőt kedvelik.

Ezért javaslom az általam is használt Viano Bio Happy vízben oldodó szervestáp és a kitozán alapú Softguard sprayt kombinációt, ami így nem csak ápolja a növényt, de kívül-belül ellenállóvá teszi a növényeket. Egy szépen becsomagolt ajándékdobozba remekül el is férnek együtt! 🙂

viano bio happy virágtápok

5 – Ajándékutalvány

Ha végképp nem tudod eldönteni, minek örülne leginkább kertbarát ismerősöd, a legjobb választás, ha egy Kert Shop ajándékutalványt adsz neki karácsonyra, amiből aztán kedve szerint vásárolhat később nagy választékunkból. Utalványainkat 5000Ft és 10.000 Ft értékben árusítjuk. 

karácsonyi ajándékutalvány